Als je schoenen versleten of uit de mode zijn, wil je liefst zo snel mogelijk een nieuw paar schoenen. Meteen denk je dan misschien aan Nike of andere merken die voornamelijk sportieve sneakers verkopen. Toch zijn er ook heel wat andere merken die ook zeer exclusieve sneakers aanbieden van hoogwaardige kwaliteit. Hoewel het merk Shawls van Pauw meer gespecialiseerd is in kleding verkoopt het ook verschillende soorten schoenen. Hierbij keken we even naar hun sneaker assortiment.

Common Projects

Common Projects heeft zichzelf nog maar eens op de kaart gezet als luxueuze sneaker producent. Deze sneakers zijn geïnspireerd door hun vroegere running modellen. Ook deze sneakers hebben een dikke zool zodat het lekker comfortabel is aan je voeten. Deze schoen is echt uniek omdat het geen logo bevat. Daardoor blijft de stijl strak en op maat wat aansluit bij het merk Pauw. De schoen heeft ook niet zo’n hoge hielen wat het ideaal maakt voor een dagje uit. Het is ook enig dat de veters mooi gebonden zijn aan de schoen zodat je voorkomt dat de veters vaak loskomen. Dit is natuurlijk geen probleem totdat het bijvoorbeeld regent en je veters komen los, dan zijn ze nat en dit kan natuurlijk de slijtage van de schoenen versnellen. Je kunt deze sneakers ook verkrijgen in het donkerblauw wat voor meer keuze zorgt bij het vinden van een gepaste outfit. Het is wel misschien jammer dat de track classic suède sneakers in het blauw in minder pasvormen beschikbaar zijn dan met het tan kleur. Als je iets grotere voeten hebt dan gemiddeld zou het kunnen zijn dat er misschien niet in past. Doordat een schoenen een extra dikke zool hebben geeft dit je een soort gevoel van zelfzekerheid en vertrouwen. Je komt niet iets hoger uit waardoor je waarschijnlijk ook veel groter zult lijken dan normaal. De zool brengt ook extra versteviging met zich mee wat uitermate geschikt is voor mensen met een steunzool. Ook de brede opening draagt bij aan het makkelijk plaatsen van een steunzool.

Gebruik

Doordat dit ontwerp nogal een pastel kleur heeft gecombineerd met een witte rand en zwarte zolen is dit gepast bij bijna iedere kledingstijl. Common Projects heeft er dit keer voor gekozen om een tijdloos ontwerp te produceren. De track classic suède sneakers zijn niet echt geschikt om te joggen, de “track” kan misschien misleidend zijn. Het is vooral zo dat de schoen een sportief karakter heeft en het daarom lijkt om een sportschoen. De track classic suède sneakers zijn vooral bedoeld voor uitstapjes waarbij er misschien veel verplaatsing nodig is te voet. Voor dagelijks gebruik is dit zeker ook geen probleem.

Service

Pauw levert een uitstekende service, binnen nederland en de benelux worden er bij de bestellingen geen verzendkosten aangerekend bij een besteding boven de 500 euro. Binnen de 14 dagen kan je de schoenen terug sturen mochten ze niet voldoen aan je verwachtingen. Het enorme voordeel is dat je ook bij deze sneakers ze terug kosteloos kunt binnenbrengen in één van de vestingen. Meestal is dit een UPS Access point. Wel belangrijk is, dat je de sneakers ongedragen en in de originele verpakking terug stuurt.

Common Projects heeft zichzelf alle eer aangedaan door dit product op de markt te brengen. De track classic suède sneakers die zowel verkrijgbaar zijn in tan als in donkerblauw maken echt een statement voor dit merk dat het altijd de beste kwaliteit levert en dat de producten op dezelfde lijn liggen als wat Pauw wil bereiken. Deze sneakers zul je waarschijnlijk niet meer willen afdoen of retourneren nadat je ze hebt gedragen. Perfect voor dagelijks gebruik of bij elke gelegenheid zullen deze track classic suède sneakers zeker uit de kast kunnen halen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.