De gym shorts van Gorilla Wear zijn shorts die erg in de smaak vallen bij diverse mensen. De shorts worden met name veel gedragen tijdens bijvoorbeeld trainingen. Je kunt hierbij denken aan fitness, maar de shorts van Gorilla Wear worden ook regelmatig gedragen gedurende bijvoorbeeld voetbaltrainingen of bij het hardlopen op straat. De shorts zitten erg lekker en worden als zeer gebruiksvriendelijk ervaren door onder andere de fijne stof waar ze uit bestaan. Tevens geven de shorts een erg mooie en unieke uitstraling die uiteraard ook zeer sportief is. Op gorillawear.com kun je de diverse shorts bekijken op je gemak.

Verschillende shorts Gorilla Wear

Gorilla Wear verkoopt verschillende gym shorts. Er is niet 1 specifieke soort, maar er zijn dus meerdere varianten. Er zitten enkele verschillen tussen de varianten en welke short je zelf het mooist of het fijnst vindt is puur afhankelijk van je eigen smaak. Zo heeft gorillawear.com onder andere de zogenaamde San Antonio shorts in diverse kleuren en ook in allerlei verschillende maten. Deze shorts zijn verkrijgbaar in het groen, maar ook in het rood en zwart. Zelfs met een camouflageprint is de gymshort van Gorilla Wear verkrijgbaar. Verder heeft Gorilla Wear bijvoorbeeld Franklin shorts. Deze worden bijvoorbeeld wat vaker gebruikt gedurende vechtsporten. Ook deze shorts zijn er met verschillende soorten printen en designs. Ook de kleuren van de printen kunnen enorm variëren. Je kunt hierbij denken aan een camouflageprint die lichtrood met donkerrood is, maar je kunt ook denken aan een zelfde soort print maar dan met verschillende kleuren groen. Ook zijn er speciale MMA shorts verkrijgbaar. Tevens voor de dames heeft Gorilla Wear diverse gym shorts. Dit zijn vaak erg korte shorts die ook verschillende kleiuren kunnen hebben en ook diverse designs kunnen bevatten. Ook erg strakke gym shorts worden verkocht op Gorilla Wear. De maten zijn met alle gym shorts erg breed. Zo zijn de maten die er over het algemeen zijn S, M, L, XL, XXL en XXXL. Het is echter wel mogelijk dat een specifieke maat bij een specifieke gym short is uitverkocht.

Voordelen van Gorilla Wear gym shorts

De Gorilla Wear gym shorts onderscheiden zich van veel andere gym shorts doordat ze niet enkel tijdens het sporten of tijdens een specifieke sport erg lekker zitten, maar doordat ze gedurende diverse activiteiten gebruikt kunnen worden. De gym shorts zijn zo bijvoorbeeld bruikbaar bij het voetballen, hardlopen, maar ook tijdens een normale fitnesstraining. Daarnaast geven deze shorts ook een erg elegante uitstraling, zowel in het dagelijks leven als je je een keer sportief wilt kleden, als tijdens het sporten zelf. Ze zijn erg luchtig wat ze overigens zeer prettig maakt tijdens het beoefenen van een intensieve sport. Wanneer je overigens een gym short via gorillawear.com besteld is een groot voordeel dat deze ten alle tijden binnen 24 uur wordt verzonden. Verder is er sprake van een gratis verzending bij pakketjes boven de 99 euro. De zeer comfortabele gym shorts van Gorilla Wear zijn wat betreft de prijs dan ook zeker betaalbaar.

Specificaties gym shorts Gorilla Wear

De Gorilla Wear zijn extreem licht wat ze tijdens het sporten erg fijn maakt. De shorts zijn gemaakt van Polyester als het gaat om het materiaal. Verder bevatten de shorts in de meeste gevallen een zogenaamd klassiek design. Er zijn varianten die helemaal kaal zijn en slechts een logo bevatten, maar er zijn ook shorts die een design bevatten en dus een andere uitstraling opleveren. Hoe dan ook zijn alle varianten van erg licht materiaal gemaakt, wat al direct zeer voordelig is. Het feit dat de shorts in de meeste gevallen luchtig zijn heeft ook te maken met het materiaal Polyester waaruit de gymshorts bestaan. Dit is niet knijpend en zit vaak losjes.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.