Het nieuwe modeseizoen komt er misschien aan maar je weet nog niet exact wat je wil dragen. Iedereen raad je dan ook iets anders naar wanneer je hen vraagt naar hun mening. Hoe weet je nu exact welke stijl bij jou past? Vince heeft alvast ruime keuzen aan verschillende kledingstukken en inspiratie voor outfits. Verschillende stijlen zijn altijd mogelijk maar het is niet altijd gemakkelijk om de juiste outfit te vinden. De Sleeve van French Terry Garment Dye crew is bijna toepasbaar op elke outfit.

Het product

Vince heeft zichzelf nogmaals bewezen als een exclusief merk voor kledij. De sleeve is met lange mouwen en dan ook beschikbaar in verschillende kleuren wat het nog leuker maakt. Het enorme voordeel bij dit product is dat je ook verschillende maten kunt kiezen. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend maar er zijn veel merken waarbij je maar één universele maat hebt. Je zal dan ook meer geneigd zijn om bij zo’n merken het artikel terug te sturen of niet eens overwegen om te kopen. De sleeve is verkrijgbaar in verschillende maten zoals eerder aangegeven van extra small tot 2 maal extra large. Vince heeft duidelijk een groot assortiment aan kleding en maten ook al is het een exclusief luxe merk. De French Terry Garment Dye Crew is ultra licht en lekker zacht. Aangezien het gemaakt is in de Verenigde Staten is het product van hoogwaardige kwaliteit.

De tijdloze outfit

Deze lange sleeve kun je bij elke outfit toevoegen. Het is ideaal voor dagelijk gebruik of bij een casual nachtje uit is dit ook zeker niet mis. Doordat het product lekker zacht is zal je geen irritaties krijgen van de stof. De sleeve zit ook nauw aan het lichaam wat ervoor zorgt dat je lekker warm waardoor je geen kou zou lijden. Voor mensen die musculaire zijn is dit ook een perfect outfit om indruk te maken. Door de lijnen van de sleeve zijn de spieren mooie zichtbaar en steken ze uit. Perfect om indruk te maken zonder dit effectief aan te geven. Hoewel de sleeve nauw aan het lichaam zit is het ook ultralicht, dit betekent dat jet het bijvoorbeeld kan dragen op een warme zomerdag met een fris briesje. Zo heb je geen last van de warmte maar krijg je ook geen kippenvel van zodra de wind komt opsteken.

Extra voordelen bij Vince

Bij Vince kun je profiteren van een gegarandeerd passende outfit. Doordat ze een breed assortiment hebben aan maten kan je makkelijk een outfit kiezen die je zeker niet meer zal moeten terugsturen. Bij het selecteren van deze sleeve is er tabel die je toelaat om een volledig overzicht te krijgen van de beschikbare maten en de afmetingen van je lichaam. Op andere sites zijn de maten alleen verkrijgbaar in andere eenheden er wordt er wel eens miskocht omdat de maten van de Verenigde Staten bijvoorbeeld totaal anders zijn dan die van Europa. Ook bij deze French Terry Garment Dye Crew kun je kiezen om andere eenheden te selecteren. Er is zelfs een korte uitleg bij, hoe je exact je maten moet meten bij het kiezen van een sleeve. Als je zelfs denkt dat je dezelfde maten hebt als het model dan is je keuze ook al gemakkelijker gemaakt. Ter info, de maten van de modellen staan onder “details”.

De French Terry Garment Dye Crew zal zeker de aandacht trekken waar je ook komt. De unieke stijl en kwaliteit is uitzonderlijk en je kunt er zeker van zijn dat er toch een paar mensen zijn die enkele complimentjes zullen geven over je nieuwe sleeve. Deze outfit kun je perfect combineren met zoal een zomerse als een eerder winterse outfit. Kijk zeker ook eens verder op de site of je niet andere dingen vindt zoals, schoenen, of broeken die passen bij deze sleeve.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.